Kas

Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı ile Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde "Tüketici Hakları" konulu, ülke çapında resmi ve özel okulların, ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencileri için RESİM YARIŞMASI düzenlenmiştir.

YARIŞMA TAKVİMİ :

İlk Başvuru Tarihi : 18 Kasım 2019 Pazartesi
Eserlerin Son Teslim Tarihi : 07 Şubat 2020 Cuma (mesai bitimine kadar)
Seçici Kurul Değerlendirmesi : 12-13 Şubat 2020 Çarşamba/Perşembe
Ödül Kazananların Açıklanması : Ayrıca Duyurulacaktır.
(Dünya Tüketiciler Günü kapsamında yapılacak olan tören sonrasında tüm yarışmacılara duyurulacak daha öncesinde duyuru yapılmayacaktır.)
Ödül Töreninin Düzenlenmesi : Ayrıca Duyurulacaktır.
Resimlerin Sergilenmesi : Dünya Tüketiciler Günü kapsamında yapılacak olan 23'ncü Tüketici Ödül Töreni Günü Sergilenecektir.

Kas

Okul Sporları kapsamında 27/11/2019 Ardahan'da düzenlenecek olan Voleybol Turnuvasına hazırlıklarımız tam hız sürüyor.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Programına davetlisiniz.

Çelenk Koyma Töreni

Yer: 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Çok Amaçlı SAlonu

Tarih:24 Kasım 2019 Pazar

Saat  : 13.00

Öğretmenler Günü Gecesi (Yemek - Canlı Müzik)

Yer: Göle Feride Karabacak M.T.A.L. Uygulama Oteli

Tarih: 24 Kasım 2019 Pazar

Saat : 18.00

Kas

"Benim Şehrim" Teması ile Şehrini Değiştir veya Yeni Şehirler Yarat!

Kas

Ürün Güvenliği, Piyasa Gözetimi ve Denetimi ile Uygunluk Değerlendirmesi Afiş Yarışması için tıklayınız

Kas

Çanakkale Savaşlarının 105. Yıl Dönümü Anma Törenleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaokullar arasında düzenlenecek olan Resim-Şiir Ve Kompozisyon Yarışması Şartnamesi'ne ulaşmak için tıklayınız

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak için siz değerli velilerimiz Çayırbaşı Kültür Merkezi'ne davetlisiniz.

Yer ve Tarih : Çayırbaşı Kültür Merkezi - 29 Ekim Salı 09.30

Ekm

Ben de varım diyorsan imzanı tasarla! Sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakala!

Yarışma Hakkında

Yarışmaya 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri katılabilecekler.

Seçmeler Cuma günü yapılacak.

Yarışmada ilk 3'e giren öğrenciler Görsel Sanatlar dersinde bir dönem boyunca ücretsiz malzeme almaya hak kazanacaklar.

Ayrıca yarışmada 1,2 ve 3.olan öğrencilere sürpriz hediyeler verilecek.

Eyl

2019-2020 eğitim öğretim yılı, okul aile iş birliği adına düzenlenecek birinci dönem veli toplantımız 25 Eylül 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.