Şehit Er Kemal İzci Ortaokulu

04784112032
Çayırbaşı/GÖLE
Vizyon
Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz. Şehit Er Kemal İzci Ortaokulu olarak; toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahibiz.
Misyon
Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Şehit Er Kemal İzci Ortaokulu olarak; • Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, • Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, • Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, • Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, • Liderlik özellikleri ile donatılmış, • Estetik beğenileri gelişmiş, • İdealist ve üretken, • Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket ediyoruz.
Ardahan Yıldız Erkekler Hentbol İl Birinciliği
08:30 -15:30
Öğretmen servisi ve köy minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Turgay YILMAZ Hakan ÖZKAN
Köyümüz merkezi bir köy olmakla birlikte ulaşım sıkıntısı yoktur.
İlçeye olan uzaklığı 10 km , ile olan uzaklığı 35 km dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
2016-2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINDA 8.SINIFTAN SINAVA GİREN 24 ÖĞRENCİNİN 5 TANESİ FEN LİSELERİNE YERLEŞMİŞTİR. ÖĞRENCİMİZ SILA ÖZKAN 2.TEOG SINAVINDA 120 SORUNUN TAMAMINI YAPARAK TÜRKİYE 1.LERİ ARASINDAKİ YERİNİ ALMIŞTIR.
Sportif Etkinlikler
HENTBOL , BADMİNTON , DART , ATLETİZM BRANŞLARDA AKTİF KATILIM VE İL ŞAMPİYONLUKLARI
TÜBİTAK BİLİM FUARI E-TWİNNİNG STARTLUMA
TÜBİTAK BİLİM FUARI E-TWİNNİNG STARTLUMA
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
FİNLANDİYA ÜNİVERSİTESİ BİLİM MERKEZİ START LUMA PROJESİNE AKTİF KATILIM YAPILMIŞ OLUP ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.
Diğer Hususlar
Okulumuz toplam 9 köyün öğrencilerinin eğitim gördüğü taşıma merkezi bir okuldur ( Çayırbaşı, Tahtakiran , Dengeli , Filizli , Suruguden , Bellitepe , Köprübaşı,Yeleçli , Uğurtaşı )