TİCARET BAKANLIĞI RESİM YARIŞMASI

Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacı ile Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı içerisinde "Tüketici Hakları" konulu, ülke çapında resmi ve özel okulların, ortaokul 5.6.7.8. sınıf öğrencileri için RESİM YARIŞMASI düzenlenmiştir.

YARIŞMA TAKVİMİ :

İlk Başvuru Tarihi : 18 Kasım 2019 Pazartesi
Eserlerin Son Teslim Tarihi : 07 Şubat 2020 Cuma (mesai bitimine kadar)
Seçici Kurul Değerlendirmesi : 12-13 Şubat 2020 Çarşamba/Perşembe
Ödül Kazananların Açıklanması : Ayrıca Duyurulacaktır.
(Dünya Tüketiciler Günü kapsamında yapılacak olan tören sonrasında tüm yarışmacılara duyurulacak daha öncesinde duyuru yapılmayacaktır.)
Ödül Töreninin Düzenlenmesi : Ayrıca Duyurulacaktır.
Resimlerin Sergilenmesi : Dünya Tüketiciler Günü kapsamında yapılacak olan 23'ncü Tüketici Ödül Töreni Günü Sergilenecektir.

27-11-2019

Yayın: 27.11.2019 - Güncelleme: 12.01.2020 22:17 - Görüntülenme: 608