Ekm

Keşfetmek, gezmek, öğrenmek, tanımak, tanıtmak...  Okulumuzda öğrenci olmak hepsini tatmak için yeterli bir sebep.

Ekm

eTwinning kapsamında "Alanya Türkiye Kokacak" projesi için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Ardahan'ı tüm Türkiye'ye tanıtmak için Alanya yoluna koyuldu. Ardahan'ın tüm lezzetlerini ve kendisine özgü çam ormanlarının kokusunu Alanya'ya götürüyorlar.

Ekm

Bakanlık Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Ekim Ayı Örnek Soruları Yayımladı

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Ali Sancar ' in eğitmenliğinde sürdürülen ilçe zeka oyunları kursuna yine okulumuz öğretmenlerinden yoğun katılım göstermiştir. Zeka Oyunları Eğitimiyle ilk ara tatilde tüm öğretmenlere yayılacak ve  sonrasında atölyelerde, derslerde kullanılacak bir birikim olarak öğretmenlerimizde kalacak. Tüm öğretmenlerimizi çabalarından dolayı takdir ediyoruz

Ekm

Öğrencilerin dikkatini canlı tutmak için çeşitli tekniklerin kullanıldığı Kemal İzci'de yeni öğretim yöntemleri geliştirmek artık sıradan bir uğraş haline geldi. WEB 2.0 araçlarından olan kahoot etkinliğiyle dersler artık daha keyifli bir hal alıyor. Öğrencilerin ilgisini çeken uygulamaya olan ilgi her geçen gün artıyor.

Ekm

Başarılı olmak için sağlıklı bir vücut gerekir. Okulumuzdaki herkesin benimsediği parolayla birlikte artık daha sağlıklıyız. Sporla ilgili haberlerimiz farkındalığımızı artırmak adına öğrencilerimiz tarafından sürekli yenileniyor.

Ekm

Daha önce de yapılan tiyatrolar, sergiler ve verilen konserlerle gündeme gelen okulumuz, bu kez resim alanında iddialı bir çıkış yaptı. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan resim sergilerini büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Ekm

"Eğitim- Öğretim Yolunda Işık Olmak"

Eğitim-öğretim faaliyetlerimizde öğrencilerimizi sadece akademik olarak geliştirmiyor, öğrenme yolunda onlara eşlik ediyoruz. Öğreniyoruz ve öğretiyoruz.

Ekm

Hak kavramı tüm canlılar için genel bir kavramdır. Okulumuz bu nbağlamda yaptığı etkinliklerle hayvan haklarına verilen önemi vurgulamaktadır. Okul bahçemizde beslediğimiz canlılar eğitim-öğretim-gelecek adına bizleri daha fazla motive etmektedir. Okulumuzdaki tüm canlılarla birlikte biz büyük bir aileyiz.

Ekm

"Haber" kültürü okulumuzun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Öğrencilerimizin büyük bir dikkatle hazırladıkları haberler okulumuzun gazete köşesinde düzenli bir şekilde yenilenmektedir. Haberleri hazırlarken " Ne, neden, nasıl, nerede, ne zaman, kim" gibi sorulara dikkat etmeleri bu meslek adına gelecek için umut vadediyor.

Ekm

Türkiye'nin 81 ilinden gelen toprakla Mahmutlar Kılıç Aslan İlkokuluna çınar fidanı dikilecek. Ömrü uzun olsun.

Ekm

Yapılan yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Şehit Er Kemal İzci Ortaokulunda yenilik rüzgarından nasibini alanlar bu kez öğrenciler oldu. Yeni bir soluk için öğrenci kıyafetlerinde yapılan değişiklik okulda sevinçle karşılandı. Yeni kıyafetlerin giyilmesiyle birlikte bahçede renkli görüntüler ortaya çıktı.

Ekm

Öğrencilerimizi akademik olarak geliştirmenin yanında sosyal alanda da eğitilmesine büyük önem veriyoruz. Düzenli olarak organize edilen sinema günlerinde öğrenciler klasik eserlerle buluşturuluyor.

Ekm

2/A Sınıfına yeni dolapları geldi, öğrencilerimize ve değerli öğretmenimize yeni dolapları hayırlı olsun.