Ekm

Fen Bilimleri dersinde değerli hocamız Berna Özoğuz 3D teknolojisi ile konularında artırılmış gerçekliği kullanarak öğrencilerine farklı deneyimler yaşatıyor.

Ekm

Okul Müdürümüz Tamer Yıldırım'ın "Bahane Yok" Projesi , 2019 Yarının Öğretmeni Ödülleri Başvuranlar Arasından "Yenilikçi, Etki ve Ölçeklenebilirlik" Kriterlerince Belirlenen İlk 10 Finalist arasında yer aldı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ekm

Fen Bilimleri dersinden deney kareleri...

Ekm

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından gönderilen zeka oyunları setlerini öğrencilerimize dağıttık . Eğitime olan duyarlılıklarından dolayı Kuveyt Türk Bankasına sonsuz teşekkürler.

Ekm

Öğrencilerimiz Scratch Uygulaması ile kendi oyununu kodluyor ve kodladığı oyunu oynamanın keyfini yaşıyor.

Ekm

İmza yarışmamız sonuçlandı jüri kararına göre seçilen en güzel 3 imza sahipleri (1.Kardelen Kayıkçı  2. Zeynep Sarıtaç    3. Sevgi Eşref) ödüllerini aldılar.

Ekm

AB CodeWeek Etkinlikleri kapsamında okulumuza verilen sertifikamız.

Ekm

Kodlama Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokul kademeleri için kodlamanın temel seviyede öğrenilmesini sağlayan etkinlikler düzenlendi. Tüm sınıflarla CodeRoby Etkinliği yapılarak kodlayıcı ile robot arasındaki ilişkinin öğrenilmesi, sayısal düşünme kazanımları edinildi.

Siz de Kodlama Haftasında farkındalık kazandırmak için www.codeweek.eu sitesinden etkinlikler inceleyebilirsiniz.

Ekm

Göreve başlayan öğretmenlerimizle birlikte Ahıska ve Borcomi gezileri yapılarak sosyal etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik.

Ekm

Değerli öğretmenimiz Deniz Aydın Yıldırım'ın öncülüğünde eTwinning Projemiz bu sene de hız kesmeden devam ediyor. "Şehirler ve Kokular" adlı projede şehirler ve onlara ait kokular tanıtılacak. Antalya'da gerçekleşecek festivalde okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Ardahan'a ait çiçeklerden uzman eşliğinde koku üreterek ve Ardahan' a ait yöresel yiyeceklerden hazırlayarak ilimizi temsil edecek. "Antalya Ardahan kokacak!"

Çiçeklerden koku üretiminde öğrencilerimize verdiği eğitim ve yardımlarından dolayı ilçemizin değerli eczacılarından Özgür Tanış'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Geçtiğimiz yılda Zeka Oyunları Turnuvalarında ilde derece yapan öğrencilerimizle beraber bu sene de Zeka Oyunları Kursumuz devam ediyor. Öğrencilerimize yeni dönemde yeni başarılar diliyoruz.

Ekm

2019-2020 Eğitim-öğretim yılında hazırlıklarını tamamladığımız Destekleme ve Yetiştirme Kursları bugün itibariyle başlamıştır. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu yıl da kurslara olan ilgi giderek artmaktadır. İlçe merkezinde adından sıkça söz ettiren öğrencilerimize yeni dönemde de başarılar dileriz.

Ekm

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, görevli personelimiz ve müdürümüzle beraber hep birlikte emek göstererek Resim Atölyemiz kuruluyor. Görsel Sanatlar Öğretmenimizin estetik bakış açısıyla tasarlanan Resim Atölyemiz hızla kuruluyor.

Eyl

Sayın Okul Müdürümüz Tamer Yıldırım'ın yürüttüğü "Bahane Yok!" projesi "Yarının Öğretmeni Ödülleri" başvuranları arasından "Yenilikçi, etki ve ölçeklenebilirlik" kriterlerince belirlenen ilk 40 proje arasında yer aldı. Siz de bu projeyi yakından takip edip destek olmak isterseniz belirtilen linke girebilirsiniz.

Eyl

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Süleyman Erdem'in başlattığı yarışmayla öğrencilerimiz kendi karakteristik imzalarını tasarlayıp çeşitli ödüller kazanacak. Ben de varım diyorsan imzanı tasarla!