Eyl

Okulumuz duvarları doğa ile yeniden tasarlanıyor.

Eyl

Okulumuz Kars yolculuğuda orkestrayı yalnız bırakmadı. Sanat şöleniniz en ön sırada dinledik.

Eyl

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğu olan eTwinning projesine katılan okulumuz bu alanda da adından söz ettirmeyi başardı. Proje sorumlusu öğretmenimiz Sayın Deniz AYDIN YILDIRIM'I kutlar ve başarılarının devamını dileriz.

Eyl

2019-2020 Eğtiim- öğretim yılı birinci dönem ilk veli toplantımız ÇKM'de gerçekleşti. Velilerimizin ilgisiyle gerçekleşen toplantıda öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi için okul aile iş birliği üzerine görüşüldü.

Eyl

4/A Sınıfımız yenilenen haliyle öğrencilerimize ve öğretmenimize hazır hale geldi.

Eyl

Tüm teknolojik donanımlarıyla Bilişim Sınıfı kullanıma hazır bir şekilde kuruldu. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Öğretmenler odamız yeni görüntüsüne hızlı bir şekilde kavuştu.

Eyl

Kurum kültürü olarak benimsediğimiz okuma etkinliklerimiz geçmiş yıllarda da olduğu gibi devam etmektedir. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte güne okuyarak başlar. Hedefimiz geçen seneye göre daha fazla KİTAP okumaktır.

Eyl

Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Feride Karabacak Uygulama Oteli Konferans Salonunda gerçekleşti.

Eyl

Şehit Er Kemal İzci İlkokulu ve Ortaokulu tüm öğrenci ve öğretmenleriyle yeni eğitim-öğretim yılına hazır.

Haz

Seminer programımıza göre Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi gezisi yapılmıştır. Ayrıca "Savaş Karşıtı Toplum Malakanlar", "Annem Sara ve Malakanlar" gibi 8 kitabın daha yazarı Ani Kaşifi Vedat Akçayöz'le Ani, Malakanlar ve kültürel diyalog üzerine görüşme yapılmıştır.

Haz

Akademik, sanatsal ve kültürel olarak çeşitli etkinliklerle dolu dolu geçen bir seneyi daha geride bırakan öğrencilerimiz kutlamalarla karne heyecanını yaşadı.